FAQ

Zijn de netwerkevents van Lier4Business gratis ?
In principe wel.  Mocht het toch betalend zijn, dan wordt dit duidelijk aangegeven.  Je krijgt wel een administratieve kost aangerekend als je ingeschreven bent en niet komt opdagen.  Afmelden kan tot 24h voor de activiteit plaatsvindt.

Wie mag er deelnemen aan de events van Lier4Business ?
De events zijn exclusief voorbehouden voor de leden van Lier4Business.

Hoe wordt je lid van Lier4Business?
Als je een bedrijf hebt met zijn maatschappelijke zetel in Lier, en je activiteiten richten zich voornamelijk naar B2B, dan kan je bij ons aansluiten.

Wat kost het om lid te worden van Lier4Business ?
Vermits de Stad Lier de werkingskosten draagt van Lier4Business, kunnen we het lidmaatschap gratis aanbieden.

Wat is de link met de Stad Lier ?
Lier4Business vertegenwoordigd de Lierse B2B bedrijven bij alle mogelijke aangelegenheden bij de Stad Lier.  Dit is in de eerste plaats binnen de economische adviesraad. Daarnaast zijn wij het communicatiekanaal om alle relevante informatie die de Stad Lier heeft voor B2B bedrijven over te brengen naar onze leden.

Wat is het doel van de netwerkevents ?
Alles start bij : ken je buren.  
Lier heeft een grote diversiteit aan ondernemers en ondernemingen.  Met ons gestructureerd netwerkmoment laten we je kennis maken met nieuwe collega ondernemers.  Het is verrassend hoe dicht bij huis je soms oplossingen kan vinden voor vragen waarmee je zit of contact kan leggen met nieuwe zakenrelaties.

Is er een deelnemerslijst beschikbaar ?
We sturen geen lijsten met deelnemer rond. Tijdens het event is er een lijst aanwezig met de namen van de personen en de namen van de bedrijven.  Het staat je vrij om van deze lijst een foto te nemen als je graag een geheugensteuntje hebt om nadien mensen via bv LinkedIn terug te contacteren..Populaire posts van deze blog

Nieuwjaarscocktail Voka Lokaal Neteland: 23 januari

Lierse Ondernemers en Jeugd slaan de handen in elkaar

Lierse steunmaatregelen